Качество, сервиз, цена

Качеството на продуктите

Фирма Фикси България ЕООД предлага само продукти , които отговарят на нашите високи изисквания за качество. Повечето от нашите продукти са произведени от водещи европейски и световни производители и много от тях са сред най-добрите в света в съответния клас. Стремежът за непрекъснато усъвършенстване и това че работим с постоянни и проверени доставчици ни дават увереността, че и за в бъдеще ще продължим да развиваме и усъвършенстваме нашите продукти.

Сервиз

Под „сервиз” ние във фирма Фикси България ЕООД разбираме цялостен комплекс от системи и процеси, прилагани в ежедневната ни дейност. Някои от тях са:

1. Търговски представители – мотивирани, отдадени на работата си, знаещи и компетентни да отговорят на нуждите на клиента;

2. Асортимент – фирмата предлага над 60 000 артикула , като асортимента , който се поддържа винаги и постоянно на склад е над 8 000 артикула.

3. Своевременна доставка – ние имаме много добре и гладко работеща система извършване на регулярните доставки .  Когато се налага извършваме и извънредни доставки.

4. Винаги „On time” – Независимо дали искате да получите информация за продукт , услуга, технически характеристики на артикул, наличност, цена, срок на доставка и пр. Вие ще бъдете обслужени  „On time”.

Reasonable price

Много от нашите продукти са произведени от водещи европейски и световни производители и имат своята цена. Сервизът, своевременната доставка, поддържането на асортимента с по-малко вложени от клиента средства също имат своята стойност. Широчината на асортимента, богатият избор и възможността клиента да получи комплексно обслужване – също. Като обобщим всичко по-горе казано можем да дефинираме нашите цени така: „Високо качество на добра цена”.