Бояджийски инструменти

Фикси България ЕООД  е дистрибутор на продуктите с търговска марка Antares. АНТАРЕС ООД  е Българска фирма, специализирана в производството на бояджийски валяци и инструменти за професионална и ежедневна употреба. В стремежа си да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама бояджийски четки, строителни инструменти и над 800 вида бояджийски валяци и аксесоари към тях. Производствената ни програма включва валяци за алкидни бои и лакове, полиуретанови бои и лакове, смоли, битумни покрития, антикорозионни покрития, акрилни бои, силикатни бои, високогланцови бои, релефни и декоративни покрития.
Нашата основна цел и задача е постоянно, отлично и гарантирано качество на нашите продукти. Използването на най-модерни технологии, затворения цикъл на производство и опита на нашите специалисти се явяват гарант за високото качество на конкурентни цени, което предлагаме. Нашето производство е сертифицирано  ISO 9001-2000.
Признание за нашите усилия е добре развитата ни търговска мрежа както в България, така и в чужбина. АНТАРЕС експортира продукция за Германия,  Италия, Испания, Англия, Финландия, Румъния, Молдова, Украйна, Унгария, Гърция, Малдивски острови и  много други.